فارغ التحصیلی اولین گروه دانشجویان دکتری سنجش از دور دانشگاه تبریز و سالزبورگ اتریش

عضو هیأت علمی گروه GIS  دانشگاه تبریز گفت: اولین گروه از دانشجویان مقطع دکتری  مشترک رشته سنجش از دور و GIS در قالب همکاری‌های علمی و  بین المللی با دانشگاه سالزبورگ کشور اتریش روز دوشنبه 14 اسفند از رساله‌ی دکتری خود دفاع نموده و فارغ التحصیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر بختیار فیضی زاده عضو هیأت علمی گروه GIS و مسئول این دوره در دانشگاه تبریز ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: این برنامه سال 1398 و براساس قراردادی بین گروه GIS دانشگاه تبریز و دپارتمان ژئوانفورماتیک دانشگاه سالزبورگ اتریش آغاز شد که طی آن چندین دانشجوی دکتری پذیرش شدند.

وی ادامه داد: این دانشجویان سال اول را در دانشگاه تبریز تحصیل نموده و سپس جهت تکمیل واحدهای درسی و همچنین شروع رساله‌ی دکتری مشترک عازم دانشگاه سالزبورگ اتریش شدند.

عضو هیأت علمی گروه GIS  دانشگاه تبریز یادآور شد: راهنمایی رساله‌های دکتری این دانشجویان به‌صورت مشترک بین گروه GIS دانشگاه تبریز و اساتید دپارتمان ژئوانفورماتیک دانشگاه سالزبورگ انجام شد که پس از کسب امتیازات آموزشی و پژوهشی لازم، اولین گروه با حضور اساتید دانشگاه سالزبورگ، دانشگاه تبریز و همچین داوران بین المللی از کشورهای ترکیه و اتریش از رساله‌های خود دفاع نموده و فارغ التحصیل شدند.