راه اندازی سرور محاسباتی پردازش تصاویر راداری

۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۵۴ کد : ۱۱۹۳۸ اطلاعیه ها اخبار تصویری

رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز از راه اندازی سرور محاسباتی پردازش تصاویر راداری، محاسبات سنگین و مدلسازی در دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی توسط گروه سنجش از دور و GIS این دانشکده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر بهروز ساری صراف، در این باره گفت: این سرور مجهز به پردازنده i9 9900k  آماده ارائه خدمات به اساتید، دانشجویان و محققین است که با مساعدت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب جایزه ی استادیاران جوان برای دکتر صدرا کریم زاده استادیار گروه سنجش از دور و GIS  این دانشکده در نظر گرفته شد که ایشان جایزه متعلق به خود را برای استفاده همکاران و دانشجویان در اختیار دانشکده قرار داده است.

وی در ادامه به مزایای راه اندازی این سرور در این دانشکده یادآور شد: در این ارتباط محققین و دانشجویان علاقمند به پردازش تصاویر راداری علاوه بر استفاده از سرور، می توانند به صورت قانونی از لایسنس نرم افزار SARscape استفاده نمایند.

به گفته وی نرم افزار مذکور قابلیت اندازه گیری میدان جابجایی زلزله، مدلسازی مکانیزم زلزله، برآورد نرخ فرونشست دشت ها و برخی پایش های محیطی دیگر را دارد که می تواند در سایر مراکز علمی کشور مورد استفاده قرار گیرد.

لینک خبر در وب سایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری