تصویب طرح اراسموس برای تبادل استاد و دانشجو بین گروه سنجش از دور و GIS دانشگاه تبریز و دانشگاه سالزبورگ اتریش

۱۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۵ کد : ۹۷۷۴ اطلاعیه ها
طرح اراسموس گروه سنجش از دور و GIS دانشگاه تبریز و دپارتمان ژئوانفورماتیک دانشگاه سالزبورگ اتریش توسط اتحادیه اروپا تصویب و مورد حمایت مالی قرار گرفت. این طرح که توسط آقای دکتر بختیار فیضی زاده عضو هیئت علمی گروه سنجش از دور و GIS دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی و پروفسور توماس بلشکه استاد گروه ژئوانفورماتیک دانشگاه سالزبورگ تهیه و برای اتحادیه اروپا ارسال شده بود مورد تصویب قرار گرفت. برای تصویب طرح مذکور نسبت به تهیه پروپوزال مشترک و تعیین زمینه های همکاری علمی و سوابق همکاری اقدام می شود که خوشبختانه با توجه به سابقه همکاری گسترده گروه GISدانشگاه تبریز و دپارتمان ژئوانفورماتیک دانشگاه سالزبورگ نظیر برگزاری دوره مشترک دکتری، طرحهای تحقیقاتی مشترک متعدد، چاپ بیش از ۵۰ مقاله مشترک ISIبین دو گروه و موارد دیگر، طرح اراسموس مذکور برای گسترش همکاری ها مورد حمایت مالی قرار گرفته که طی آن ۲ نفر از اساتید گروه در این دوره از دانشگاه های طرف مقابل بازدید نموده و نسبت به برگزاری کارگاه های آموزشی و سخنرانی های علمی اقدام خواهند نمود. علاوه بر این در طرح مذکور چند نفر از دانشجویان گروه GIS دانشگاه تبریز تحت حمایت کامل مالی ۶ ماه را در دانشگاه سالزبورگ مشغول به تحصیل و پژوهش خواهند بود. این طرح برای سال های آتی نیز در دست اقدام بوده و امید است که این فرصت در سال‌های آتی برای تعداد بیشتری از اساتید و دانشجویان فراهم گردد.

( ۴ )