وداع با دکتر نیکجو

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۵ کد : ۷۱۶۸ اطلاعیه ها
در مراسمی با شکوه پیکر استاد فقید آقای دکتر نیکجو از مقابل دانشکده تشریح شده و در وادی رحمت به خاک سپرده شد.

در مراسمی با شکوه پیکر استاد فقید آقای دکتر نیکجو از مقابل دانشکده تشریح شده و در ئادی رحمت به خاک سپرده شد.

آقای دکتر نیکجو متولد سال 1347بوده که تحصیلات کارشناسی خود را در رشته کشاورزی دانشگاه تبریز  به اتمام رسانده و مقطع کارشناسی ارشد را در رشته آبخیزداری در دانشگاه تربیت مدرس تحصیل نمودند. ایشان دکتری تخصصی در رشته ژئومورفولوژی از دانشگاه تبریز دریافت نموده و در سال 1389 تا 1391 عنوان اولین رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی بودند. چاپ بیش از 25 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از30 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، اجرای 35 طرح پژوهشی،رییس بخش تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری، رییس واحد مطالعات پوشش گیاهی و فرسایش خاک ابخیزداری استان،ریاست اداره چاپ و انتشارات دانشگاه تبریز، معاون اداری و مالی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، معاون آموزشی دانشکده، رئیس پردیس های دانشگاه تبریز و مدیریت حراست دانشگاه تبریز از مهمترین سوابق علمی و اجرایی این استاد گرانقدر می باشد.

درگذشت این استاد بزرگوار را خدمت جامعه علمی کشور، خانواده ایشان، دوستان، آشنایان، همکاران و دانشجویان ایشان تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم علو درجات را مسالت داریم.

روحشان شاد و یادشان گرامی

دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی