جلسه سخنرانی علمی در دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی

جلسه سخنرانی علمی با موضوع رویکردهای نوین در اخذ و پردازش تصاویر در زمان واقعی (بلادرنگ) توسط آقای دکتر معتمد از دانشگاه لیتورال فرانسه برگزار شد.

۱۸ دی ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۹ کد : ۶۶۰۲ اطلاعیه ها

جلسه سخنرانی علمی با موضوع رویکردهای نوین در اخذ و پردازش تصاویر در زمان واقعی یا تصاویر بلادرنگ در دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی، توسط آقای دکتر معتمد از دانشگاه لیتورال فرانسه برگزار شد. در این نشست ابتدا آقای دکتر معتمد در خصوص اهمیت پردازش اطلاعات و خصوصا" تصاویر لحظه ای در بحث مدیریت منابع شهری، مخاطرات و محیطی پرداخته و سپس انواع روشهای اخذ تصاویر از سیستم های سنجش لحظه ای را مطرح نموده و الگوریتم های موجود در این زمینه را معرفی نمودند. در ادامه ایشان 3 مورد از کاربردهای این سیستم های پردازش تصویر در داده های لحظه ای را ارائه نموده و نتایج آنها مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این نشست علمی توسط گروه سنجش از دور و GIS برگزار شد که در این راستا از هیئت رئیسه دانشکده خصوصا ریاست دانشکده آقای دکتر روستایی و معاونت محترم پژوهشی دکتر خورشیدوست و معاونت آموزشی آقای دکتر زمانی تقدیر و تشکر می گردد.